Nyelőcsőgyulladás

Refluxos Nyelőcsőgyulladás

Nyelőcsőgyulladás

A gyomrot borító nyálkahártya ellenáll a gyomorsavnak, de a nyelőcső nyálkahártyája nem.
A nyelőcsőbe visszaáramló gyomorsav károsodást okoz.

Nézze csak, hogy milyen maradandó károsodást okoz a savfelmaródás:

Nyelőcsőgyulladás

A savas felmaródás esélye az éjszaka során a legnagyobb, amikor lefekszünk, a sav könnyedén kijut a gyomorból. Már a legcsekélyebb mennyiségű sav is jelentős károsodással jár.

Kezdődő reflux

Nyelőcső felmaródás

Ha nem változtatunk alvási szokásunkon, akkor az éjszakánkénti folyamatos savas felmaródás állandó irritációja miatt a nyelőcső alsó részében a nyelőcső nyálkahártya sejtjei megváltoznak (kialakul a Barett szindróma). Ezek a rendellenes sejtek rákmegelőző állapotot jelentenek, és ritkán rákká fejlődnek.

Barrett-szindróma

Nyelőcsőrák

Ennek az állapotnak a kialakulását meg tudnánk akadályozni! Fekvéskor a felső testünk megemelésével már nem tudna a gyomorsav az alvás alatt visszafolyni és tönkretenni nyelőcsövünket.

Reflux Párna

Hogy a sav a gyomorban maradjon!

herbafill reflux párna

Egyszerű megoldás gyógyszerek és mellékhatások nélkül…

Herbafill® Reflux Párna

Bővebben a párnáról

Magyar Szabadalom

Vásárlóinktól kaptuk:

A férjem az első naptól a párnán alszik, és azóta nem volt gyomorégése, aminek nagyon örülünk, mert az utóbbi időben már szinte minden nap többször is felkelt e probléma miatt. Feltétlenül ajánljuk a párnát a hasonló problémával küzdő ismerőseinknek.

Sz. Franciska / Debrecen

A párnát a lehető legjobb időben vásároltam meg Önöktől. Sőt jóval előbb kellett volna. Már kezdett nagyon elfajulni a dolog, olyannyira, hogy a sav visszaszivárgott a tüdőmbe és tüdőgyulladásom lett. Azóta ebből is kigyógyultam és lekopogom úgy néz ki a refluxom is tünetmentes. Remélem így is marad.

F. Gábor / Budapest

Megérkezett tegnap a reflux párna, és nagyon jól bevált az éjszaka. Egyáltalán nem volt savvisszafolyás, nagyon örültem neki.

M. Mária / Zalaegerszeg

Az összes vélemény olvasásához kattintson ide!