Refluxos Köhögés

Reflux okozta éjszakai köhögés

Refluxos köhögés

A reflux gyakran utánozza a légzőszervi betegségek tüneteit.

A betegek gyakran fordulnak tüdőgyógyászhoz, olyan légúti panaszokkal, aminek a hátterében Reflux van. Ha a valódi ok felismerése elmarad, akkor a tüdőgyógyászati terápia eredménytelen lesz, a beteg tovább szenved.

A refluxos köhögés kialakulása

A nyelőcsőbe került savas gyomortartalom reflexszerű köhögési ingert vált ki.
A refluxos köhögés rohamszerű, minél jobban próbálja a beteg kiköhögni a „valamit” annál erősebb a köhögési inger. Gyakori, hogy a tartós köhögés helyett vagy azzal együtt köhécselés van.
A köhögés ingere jellegzetesen a gégetájról vagy a nyelőcső felső régiójából indul nem mélyről. Eleinte gégészeti betegségnek tűnik. A köhögés nemritkán éjszaka, lefekvés után kezdődik, vagy akkor válik intenzívebbé. A fekvő helyzet miatt, nagyobb az esélye annak, hogy a gyomorsav a nyelőcsövön keresztül feljut a szájüregbe, onnan átbukik a légcsőbe, majd bejut a tüdőbe.

Ezt meg kell akadályozni!

A reflux párna kialakításánál, figyelembe vettük, hogy a test nem kerülhet vízszintes helyzetbe, végig megemelve marad az alvás alatt így elkerülve a sav bejutását a légcsőbe. Meggátolhatjuk, hogy a sav tovább irritálja a légcsövet, segítsük regenerálódását, kerüljük el az éjszakai köhögést!

Reflux Párna

Hogy a sav a gyomorban maradjon!

herbafill reflux párna

Bővebb információ a párnáról

Herbafill® Reflux Párna

Bővebben a párnáról

Magyar Szabadalom

Vásárlóinktól kaptuk:

A férjem az első naptól a párnán alszik, és azóta nem volt gyomorégése, aminek nagyon örülünk, mert az utóbbi időben már szinte minden nap többször is felkelt e probléma miatt. Feltétlenül ajánljuk a párnát a hasonló problémával küzdő ismerőseinknek.

Sz. Franciska / Debrecen

A párnát a lehető legjobb időben vásároltam meg Önöktől. Sőt jóval előbb kellett volna. Már kezdett nagyon elfajulni a dolog, olyannyira, hogy a sav visszaszivárgott a tüdőmbe és tüdőgyulladásom lett. Azóta ebből is kigyógyultam és lekopogom úgy néz ki a refluxom is tünetmentes. Remélem így is marad.

F. Gábor / Budapest

Megérkezett tegnap a reflux párna, és nagyon jól bevált az éjszaka. Egyáltalán nem volt savvisszafolyás, nagyon örültem neki.

M. Mária / Zalaegerszeg

Az összes vélemény olvasásához kattintson ide!